Les légumes: la cuisine de a à z


BURGAUD, Françoise

  • Interna oznaka:

  • Nakladnik: Le Livre de Poche

  • Godina izdanja: 1975

  • Knjižnica: Osijek

  • Dostupno: 1

  • Jezik: francuski

  • ISBN: 2.253.00856.7

  • ISSN:

  • Vrsta zapisa: Tiskana tekstualna građa

Ključne riječi: francuski , gastronomija , razina A2

Opis:

Bilješke:

Collection dirigée par Françoise Burgaud

Drugi zapisi autora: BURGAUD, Françoise

  • Glaces, sorbets et coupes: la cuisine de a à z

    Nakladnik: Le Livre de Poche, Godina izdanja: 1976, Knjižnica: Osijek, Jezik: francuski, ISBN: 2.253.01199.1, ISSN: , Vrsta zapisa: Tiskana tekstualna građa

  • Les aeufs: la cuisine de a à z

    Nakladnik: Le Livre de Poche, Godina izdanja: 1975, Knjižnica: Osijek, Jezik: francuski, ISBN: 2.253.00753.6, ISSN: , Vrsta zapisa: Tiskana tekstualna građa

  • Les entrées chaudes: la cuisine de a à z

    Nakladnik: Le Livre de Poche, Godina izdanja: 1976, Knjižnica: Osijek, Jezik: francuski, ISBN: 2.253.01332.3, ISSN: , Vrsta zapisa: Tiskana tekstualna građa

  • Les gibiers: la cuisine de a à z

    Nakladnik: Le Livre de Poche, Godina izdanja: 1975, Knjižnica: Osijek, Jezik: francuski, ISBN: 2.253.00834.6, ISSN: , Vrsta zapisa: Tiskana tekstualna građa

  • Soupes et potages: la cuisine de a à z

    Nakladnik: Le Livre de Poche, Godina izdanja: 1975, Knjižnica: Osijek, Jezik: francuski, ISBN: 2.253.00752.8, ISSN: , Vrsta zapisa: Tiskana tekstualna građa

Drugi zapisi nakladnika: Le Livre de Poche